Uteserveringen på hotellet

Det är en jättefin utomhusbar på vårt hotell, Sunwing Sandy Bay. 
Baren heter Limebar och har som sagt en utomhusdel med lite trendiga fåtöljer och soffor fyllda med vita kuddar. Kaxigt att man ens törs inreda med vita textilier, men det verkar funka. Såklart finns det det en väl luftkonditionerad inomhusdel också, det är där alla uppträdanden är. 
Men tillbaka till utomhusdelen... 
 
Man har såklart ett ordentligt solskyddstak uppsatt. Här skulle det annars bli galet varmt under de varmaste månaderna. Taket är uppsatt med lite mer permanent prägel på rejäla metallstolpar.
Längst ner har man gjort ett ovalt hål för att komma åt att skruva fast stolpen i golvet, men det är ungefär här som min fantasi tar överhand...   
 
Inte sjutton ser det ut som någon man-lucka inte! Visst ser ni vad det "borde vara"?! 
 
Jag skulle lätt hänga upp en minilampa ovan dörren, klistra fast ett pärldraperi på insidan, lägga dit en dörrmatta och och limma fast en brevlåda på ena sidan. Kanske en liten lampa på insidan och en liten minisäng. 
 
Det känns lite som att häda att ingen har gjort det :) 
 
 

Tallriksmodellen?

Först två veckor på hälsohem och sen direkt en vecka på charterhotell i Medelhavet. Hur går det då, tro? 
 
Ja, vårt fina charterhotell har ett eget fintesscenter med gym. Det är bra! Vad ska man med det till när man kan gå ut i det fina vädret... Jag är liksom ingen fitessbrud och inte heller något fan av gym. Promenerar gör jag däremot gärna! Och "ganska" fort dessutom :) 
 
Vi har All Inclusive = buffé varje dag. Inga problem alls! På frukostbordet finns allt som behövs plus lite till och jag måste säga samma sak om lunch- och middagsbordet = inga probelm att få ihop en Tallriksmodell till någon av måltiderna.
Sen får man ju fundera på vad man dricker till måltiderna... Vatten, kaffe, juice eller vin? :) Liiite får man synda på semestern! 
Hur-som-helst, maten är vansinnigt god! 
 
Roligast är egentligen att frukostbordet bjuder på ett eget bord med bara gluten- och laktosfritt! Mycket inmponerande. Det var inget litet bord heller :) 
Hit kan ju alla åka!
 
 

Det blev en dag på stranden

Väntar fortfarande på åskan som skulle förstöra semsterveckan. Den lyser med sin frånvaro. Jippiii! 
Det här är dagens utsikt. Helt fantastiskt! Dessutom veckans varmaste dag hittills. 
 
Men på eftermiddagen kom den till slut. Åskan. 
Vi avbröt badandet och åt lunch i stället. Shoppade för några få kronor och hälsade på vårt gamla hotell, Panthea, innan middagen. 
 
Kring middagstid hade ovädret dragit förbi och helt plötsligt har väderleksprognosen ändrats... Växlande väder som övergår i blå himmel de närmaste dygnen!
Jo, det tar sig! 
 
Varmt och skönt. 
 
 
Men sen kom dom mörka molnen och jag tror att alla på stranden packade ihop ungefär samtidigt :)