Morsdagsblommor

Blev "väckt" med fika på säng i morse :) Det är så mysigt när det är morsdag ♥
Tårta, blommor och paket! 
 
Upptäckte igår, när jag skolkade från skolan, att häggen har slagit ut och stod i full blom! Önskade mig direkt en sån bukett av sambon. 
Jag fick buketten i morse, men tror du inte att en regnskur på morgonen hade börjat snylta på blommans fina blad... Och ikväll passerade en mindre storm. Så häggens blomningsperiod blev ganska kort i år. Nåja, några tappra blommor hänger kvar, men framförallt hann sambon ut innan stormen :)
Så jag har ju en fin bukett ändå - som luktar gudomligt! 
 
 

Ännu en icke-skoldag

Mer skolk med andra ord. 
Skämt å sido, jag är klar med alla Vux-ämnen och har dessutom gjort näst sista inlämningen i Fe, så nu har jag bara ett block kvar att göra. Jag har examination på hela Fe2 den 12 juni och dit är det två vekor. Det är fenomenalt lång tid för att läsa bara ett ämne :) Jag har råd att göra annat idag, och kanske i morgon...
 
Började dagen med att göra en to-do-lista. 
Såhär såg den ut när jag gick och la mig ikväll. 
Jag kanske måste fortsätta i morgon :) 
 
 

Äntligen lite målarfärg!

Det känns verkligen att man hobbar* med något när man målar! Man ser ett tydligt resultat direkt! Plus att man bör ha någont form av klädesplagg på sig under tiden, som man inte har annars :) 
 
Dagens målningsprojekt borde ha varit klart i fjol. Som mycket annat hos oss. Jag köpe två grundmålade förråd från Jula, ett till mina ute-blomkrukor och ett till sonens uteleksaker som annars dräller runt gården och har en plats i varje krymsle hos oss. Ordning och reda ska det vara.
Hann bara få sonens förråd klart. Nu är det dax för mitt. Om allt går enligt plan är alla varv färdigstrukna innan läggdax i morgon söndag och en montering kan göras en kväll i veckan - eller nästa helg.
Känns toppen! 
 
* hobbar = utöva en hobby.